10 Quick Brain Teaser Questions with Answers

 

  1.  What travels fast? Hot or Cold?

Ans: Hot, because you can catch a cold.

  1.  There was a Green house. Inside a green house there was a White house. Inside the White house there was a Red house. And inside the Red house there were many babies. What I am talking about?

Ans: A watermelon

  1. 3. Who makes it , has no need of it. Who buys it has no use of it. Who uses it can neither see or feel it. What is it?
  2. Ans: A coffin
  3. 4. A man takes his car to a hotel. Upon reaching the hotel he is immediately declared bankrupt. Why?

Ans: He is playing Monopoly.

5. What is as light as a feather, but even the world’s strongest person cannot hold it for more than a minute?

Ans: Breath

6. When you have me you immediately feel like sharing me. But, if you do share me, you do not have me.

Ans: A secret

7. What is always coming, but never arrives?

Ans: Tomorrow

8. The number 8,54,91,76,320 is a unique number. Can you identify what is so unique about this number?

Ans: All the digits are arranged in a alphabetical order.

9. When can you add two to eleven and get one as a correct answer?

Ans: When you add two hours to eleven o’clock, you will get one o’clock.

10. What has a mouth but you cannot eat it, what moves but has no legs, and what has bank but you cannot put money into it?

Ans: A river

 

Advertisements